Termeni de utilizare

Citeste acesti Termeni de folosire inainte de a accesa situl.

Acesti Termeni de folosire reglementeaza standardele de folosire ale www.benystyle.ro Utilizand situl www.benystyle.ro, tu (“Membrul”) esti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Daca tu nu esti de acord cu termenii si conditiile acestea, trebuie sa intrerupi imediat folosirea acestui site. Ne rezervam dreptul, in orice moment, sa modificam, schimbam sau sa actualizam termenii acestui acord fara o notificare prealabila. Modificarile vor deveni active imediat dupa ce au fost postate pe www.benystyle.ro. Folosirea in continuare a acestui serviciu dupa ce au fost postate modificarile reprezinta recunoasterea si acceptarea ta a acordului si a modificarilor acestuia.


Acceptarea Termenilor


www.benystyle.ro iti ofera aceasta resursa, prin urmatorii Termeni de Folosire, care pot fi actualizati de noi intre timp fara a te notifica. Prin folosirea www.benystyle.ro, esti de acord cu acesti Termeni de Folosire.

Modificarea si intreruperea serviciului

www.benystyle.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe serviciul cu sau fara notificare catre membri. www.benystyle.ro nu este raspunzator catre membri sau oricarei alte terte persoane daca www.benystyle.ro isi exercita dreptul de a modifica sau intrerupe serviciul. Membrii trebuie sa ia la cunostinta si sa accepte ca www.benystyle.ro nu garanteaza neintreruperea sau siguranta accesului sit din cauzele sau circumstantele care nu pot fi controlate.

Verifica alegerea produsului inaite de a-l cumpara

Te rugam sa te asiguri ca ai verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Pentru orice nelamurire sau informatie in plus nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin intermediul adresei de e-mail afisata pe site.

Inregistrare

Pentru a folosi toate facilitatile pe care acest site le ofera, trebuie mai intai sa-ti creezi un cont. In timpul inregistrarii se cer informatii de contact (ca nume, adresa de email). Aceste informatii le vom folosi pentru a te contacta in legatura cu serviciile sitului in care manifesti interes direct. Iti vom trimite ocazional informatii despre produse, servicii, oferte speciale sau promotii. Te poti inscrie sa primesti aceste emailuri in sectiunea de newsletter a sitului.

Schimbarea acestor Termeni si Conditii


Acesti termeni pot fi revizuiti oricand prin actualizarea acestei pagini. Este indicat sa vizitezi aceasta pagina din cand in cand pentru a revedea acesti termeni si conditiile impuse.

Asistenta aditionala

Daca ai nelamuriri in legatura cu acesti termeni sau daca ai intrebari sau comentarii, te invitam sa ne contactezi prin intermediul sectiunii de contact.


Termeni actualizati in iulie 2014